今早去festival walk 維修iphone, 原來都有好多60-70婆婆用Macbook

今早去festival walk 維修iphone, 原來都有好多60-70婆婆用Macbook pro/air,  點解apple 可以吸引到她們投入去apple懷抱? 潛力好大下.

Maybe they just have time to help their 子女 only .

今早去festival walk 維修iphone, 原來都有好多60-70婆婆用Macbook pro/air,  點解apple 可以吸引到她們投 ...
keemic77 發表於 2014-10-19 21:52

有專人教喎

你出去上電腦班 都 舊幾水 一堂啦

ifc都有啦

即係好似麥當奴咁,以前D老人家話唔健康,宜家咪又係個個走去食,重食雪榚添

喺未出新機先上得

易用過windows 係事實,同時apple 有人一對一教同問,邊有一個牌子電腦做到?

買部mac 已經有齊可業餘用途apps, 又有邊部做到?

有專人教喎

你出去上電腦班 都 舊幾水 一堂啦
hihihi123hk 發表於 2014-10-20 08:25

又可以hea下時間, 搵下水吹

所以下一部應該會去macbook 了.

又可以hea下時間, 搵下水吹
andylau@FUN 發表於 2014-10-20 10:36 AM

重點有冷氣,又唔洗錢,hea時間一流

重點有冷氣,又唔洗錢,hea時間一流
_恆_ 發表於 2014-10-20 22:27

見到佢地幾認真..

連我媽都問我公司點解唔用IMAC..佢話好正....