螢幕生產出問題!傳 Apple Watch 出貨量將大幅減半

每次蘋果出新嘢,都係同一個 "傳"
之前出白色 iPhone 4 又話螢幕生產出問題。
出 iPhone 5 又話因為螢幕大咗緊貼玻璃高壞率,生產出問題。
出 iPad mini 又話螢幕生產出問題。
出 iPhone 6 Plus 又話因為螢幕大咗,生產出問題。
話出 iPad 12" 又話因為螢幕大咗可能生產出問題。
大佬呀,咩年代呀?做個 LCD display 今時今日會有咩問題呀?係咪又想質低佢入貨呀?
據台灣 UDN 報導喎!?大佬呀,呢D係咩渠道呀?台灣傳媒講嘅嘢都好信?

http://unwire.hk/2015/03/24/appl ... atch-wireless-home/

我入黎之前都著眼個傳字,入到黎你第一件事就講呢樣野

unwire乜rumor都報一餐, 佢地報導方向係重量不重質

unwire乜rumor都報一餐, 佢地報導方向係重量不重質
ccu 發表於 2015-3-25 02:06

你講得啱,排山倒海嘅 "報道",狗屎垃圾都報一餐,仲有自己做訪問嗰啲先至夠嘔!!
一㩒入去不停咁出廣告⋯⋯
我記得一段時間之前,佢地仲有D "報道",係就咁用 Google 翻譯D外國報道,連D詞語、意思啱唔啱都冇執過,問你死未?

你講得啱,排山倒海嘅 "報道",狗屎垃圾都報一餐,仲有自己做訪問嗰啲先至夠嘔!!
一㩒入去不停咁 ...
TimCook 發表於 2015-3-25 12:25

係囉,最近就係幫letv賣廣告,原本letv抄小米賣機方法已經勁憎佢,而家更加係憎上加憎尼個品牌

蘋果吾散,嚇散佢個supplier..
kvic 發表於 2015-3-26 10:45

所以我一响認為,呢D所謂"傳"乜傳物,全部都係嗰D機構"投資"者,舞高弄低嘅技倆,大多用家又信埋一份。
會唔會有人睇中咗瑞聲呢?定自己想回購又覺得貴呀?

Apple watch 用上ipod nano 的屏幕, 一切解決

又,其實IPOD NANO 同apple watch,有乜分別?