剛係AOS 買左MAC MINI

中間2.6GHz果部$4700

剛送來,VGA線同機分開兩間送,好搞笑
條線好貴=_= $196..
使用中:)

俾咁多錢買vga線點解唔換mon?

俾咁多錢買vga線點解唔換mon?
tplcm 發表於 2015-4-17 11:59

咁屋企個MON冇事冇幹....
日後換MON換有HDMI既:)
咁未用住先LOR

去黃金買住條cheap cheap用住先,幾十。

師兄你部係refurbished?

我都買左refurb.  mini 2.6ghz, 8gb ram, 1tb hdd,  
玩左2日,   反應都幾爽。 $4488  抵玩到極.

ac wifi, 好夾部tplink ac1200 c5 router,  
部nas行gigalan,  抄file 快到無輪, 6gb movie,
2分半鐘完成.

mini又靜,又唔熱., 部pc已經打左入冷宮.

之前買過mac mini 2014入門最cheap個部,
4gb ram,  就咁用都覺得慢, 唔好講話要裝vmware,
parallels.   呢部8gb ram,  我已經可以完全一部機搞點,
唔洗2部機咁煩.

我都有部 refurb 2012 i7
加雙碟 kit
三年保
8GBx2
煙條480
八千埋單

加雙碟 kit
三年保
8GBx2
煙條480
八千埋單
kinx80 發表於 2015-4-19 14:36

ching 拆左機做dual hdd,apple care仲有得保?

加雙碟 kit
三年保
8GBx2
煙條480
八千埋單
kinx80 發表於 2015-4-19 14:36

ching 拆左機做dual hdd,apple care仲有得保?
joelau1101 發表於 2015-4-19 19:05

個kit可拆
可還原