大家用左Apple Watch一排,覺得點?分享下

賣於否,十五十六中

我買左黑鋁
自從買左之後我每晚都會抽時間去跑步,想將個activity 行完一圈
唔行完唔舒服!
同埋個health 數據變得好豐富
https://www.icloud.com/photostream/#A2GI9HKKPxT5D

我買左黑鋁
自從買左之後我每晚都會抽時間去跑步,想將個activity 行完一圈
唔行完唔舒服!
同埋個health  ...
kit0200945 發表於 2015-5-8 09:10

ME2 我都係自從買左之後我每晚都會抽時間去跑步,想將個activity 行完一圈
還有現在不會miss任何email&mgs
最方便係可係表接電話&睇到邊個打來部iphone可以長時間係袋裡
仲有可係apple watch內remote iphone itunes 可睇到iphone內的itunes library
直接揀歌iphone 放

基本上接上耳機部電話可全程in袋裡

無錯!插住Earphone部機放你袋入邊, 用手錶選歌幾爽

我訂咗等Ship,現在用緊Pebble ,我發覺當自己用過e-watch,跟本唔會再戴番G-Shock⋯⋯

唔好賣,自用啦,我諗緊買乜嘢色

唔好賣,自用啦,我諗緊買乜嘢色
hugo2005 發表於 2015-5-8 13:56

米蘭帶吖,靚呀!

回覆 7# TimCook

我都想換條米蘭帶畀隻黑鋁,但色好似唔多夾。

回覆  TimCook

kit0200945 發表於 2015-5-8 17:04

係呀,黑色唔襯米蘭帶呀,就算銀色鋁殼都唔襯,只有鋼殼先好睇。
黑色唯有咁啦,都靚吖。

好似黑色冇鐵線耳,得銀色有,所以選擇少好多呢。不如搵吓 TaoBao ⋯⋯

Screen Shot 2015-05-08 at 5.43.53 pm-0001.jpg

回覆  TimCook

kit0200945 發表於 2015-5-8 17:04

我都覺黑鋁只有配黑色帶先好睇,銀殼就乜色都得~