大學畢左業仲用唔用到apple個教育價?

好心你啦..................

我等唔到back to school=,=
   張學生證寫7月畢業=.=
sorryman 發表於 2015-7-2 21:16

一日未過期都用得

回覆 3# sorryman
莫講話岩岩畢業
就算係畢左業幾年都得     

因為好多院校推行既買机优惠除左「學生」之外
同時都寫明「員工」及 「校友」 適用  

回覆  sorryman
莫講話岩岩畢業
就算係畢左業幾年都得     

因為好多院校推行既買机优惠除左「學生 ...
Anthony2005 發表於 2015-7-2 21:59

學校搞既notebook offer就可以
Apple Online Store / 門市就唔得

回覆 6# KinChungE
學校搞既 BTS offer 通常會比 edu price 仲抵
而且對象仲包埋「校友」
不過就要睇返樓主所在院校今年 offer 有冇做 apple     

另外 apple 門市想用 edu price 當然要有效期內學生身份
至於 online store 的話 … 只要訂購時聲稱係學生 … 都可做到 edu price

回覆  KinChungE
學校搞既 BTS offer 通常會比 edu price 仲抵
而且對象仲包埋「校友」
不過就要睇返樓主 ...
Anthony2005 發表於 2015-7-2 22:27

學校搞既BTS Offer比edu price低
但係通常等候時間比AOS更長

學校搞既BTS Offer比edu price低
但係通常等候時間比AOS更長
KinChungE 發表於 2015-7-2 23:10

次次 10月先出新機

BTS 就散舊貨

今年居然提早左更新哂全部系列,估計BTS應該無咁吸引

次次 10月先出新機

BTS 就散舊貨

今年居然提早左更新哂全部系列,估計BTS應該無咁吸引 ...
hihihi123hk 發表於 2015-7-4 12:48

未必
留意MBPR 15"仲用緊舊CPU