實在接受唔到新Magic Mouse2 個 設計

其實我係接受唔到新Magic Mouse 2 設計....

要咁樣倒轉插.....我唔知講咩好...

遲d就會出配件

其實我係接受唔到新Magic Mouse 2 設計....

要咁樣倒轉插.....我唔知講咩好...

...
ayacalip 發表於 2015-10-15 19:28

原本都諗著鬧,但聽完佢講差電時間,即係覺得冇乜問題
"差2分鐘,用9個鐘;差兩個鐘,用1個月"
咁用用下冇電咪差一陣去個洗手間,番黎又有得用,到收工/瞓覺先長差

咁用用下 ...
benson6882004 發表於 2015-10-15 19:45

話雖如此.................但....

插係底部 .... 我真心覺得好低能...  

有侧邊前邊後邊唔用...居然揀底部....

遲d就會出配件
戀人未滿 發表於 2015-10-15 19:31

會唔會係 Docking ?

話雖如此.................但....

插係底部 .... 我真心覺得好低能...  

有侧邊前邊後邊唔用... ...
ayacalip 發表於 2015-10-15 19:50

蘋果係外貌協會主席,點會咁肉酸係側邊開。。。

會唔會係 Docking ?
ayacalip 發表於 2015-10-15 07:56 PM

yes..................

咁用用下 ...
benson6882004 發表於 2015-10-15 19:45

反轉了mouse,不能用已經係傻,又會轉來轉去,有機會滑落地下等等
呢個係一個懶既設計,而唔係方便人既設計

Microsoft/Logitech咁出,無人會出奇,但係出自Apple, 真係令人失望

反轉了mouse,不能用已經係傻,又會轉來轉去,有機會滑落地下等等
呢個係一個懶既設計,而唔係方便人既設 ...
梁炳 發表於 2015-10-15 20:06

我自己用緊羅技 Anywhere2, USB 插mouse 前端... 可以邊差邊用...

就是唔想你邊插邊用。你一插就不能自拔。