究竟apple幾時轉款

最近想買mac,但見用左咁多年鋁都唔悶?

steve jobs 都死埋, 等多十年都冇創新嫁啦

237135201 發表於 2015-10-20 13:46

唔好鋁用咩?

237135201 發表於 2015-10-20 13:46

乜買電腦要唔悶嘅咩?唔係買黎用嘅咩?唔係要穩定好用嘅咩?真係活到老學到老⋯⋯

乜買電腦要唔悶嘅咩?唔係買黎用嘅咩?唔係要穩定好用嘅咩?真係活到老學到老⋯⋯ ...
TimCook 發表於 2015-10-20 14:42

我要黎襯衫, 所以我對外表都有要求

我要黎襯衫, 所以我對外表都有要求
Ernest 發表於 2015-10-20 14:46

Wow,咁啱喇,興 vintage  喎,唔啱試吓膠呢,後現代風格,睇吓呢兩部點⋯⋯?

乜買電腦要唔悶嘅咩?唔係買黎用嘅咩?唔係要穩定好用嘅咩?真係活到老學到老⋯⋯ ...
TimCook 發表於 2015-10-20 14:42

大把人追新款iPhone,用落去無咩改變,又要搞一餐migration,純粹爲左個look。
所以“唔悶”都好緊要,尤其係對於Apple產品黎講。

Wow,咁啱喇,興 vintage  喎,唔啱試吓膠呢,後現代風格,睇吓呢兩部點⋯⋯?

...
TimCook 發表於 2015-10-20 14:49

SE真係經典, 好想入番部草

大把人追新款iPhone,用落去無咩改變,又要搞一餐migration,純粹爲左個look。
所以“唔悶”都好緊要,尤 ...
leave 發表於 2015-10-20 14:51

搞一餐migration?

搞一餐migration?
fatdog 發表於 2015-10-20 14:52

之前見到個Facebook post
https://www.facebook.com/yungjoe ... bid=929881380412212