有無人上咗10.12Sierra?

琴日無端端收到Apple問我有無興趣上10.12 Sierra,我就隨手click咗OK,跟住無耐就收到software update通知,唔使一個鐘就up完,未覺有乜大分別,亦無見到有問題,惟一唔同係速成㨂字由直變咗橫。

琴日無端端收到Apple問我有無興趣上10.12 Sierra,我就隨手click咗OK,跟住無耐就收到software update通知 ...
hkwtongme 發表於 2016-8-7 13:12

released ?

released ?
556556bt 發表於 2016-8-7 14:29

唔記得講,好似話係public beta,即係都係beta,但應該好接近完成版。
剛發現原來有介紹過。Sierra
剛發現多咗Siri。

唔記得講,好似話係public beta,即係都係beta,但應該好接近完成版。
剛發現原來有介紹過。
剛發現 ...
hkwtongme 發表於 2016-8-7 15:51

好似都係要apple developer id 先有.
你應該係associate 左個 apple beta program

好似都係要apple developer id 先有.
556556bt 發表於 2016-8-7 15:54

我無Apple developer id。

我無Apple developer id。
hkwtongme 發表於 2016-8-7 15:55

咁就奇怪...
http://9to5mac.com/2016/08/01/macos-10-12-sierra-beta-4/
睇番都係放俾developer

咁就奇怪...

睇番都係放俾developer
556556bt 發表於 2016-8-7 15:57

佢淨係問我Apple id。

Public beta 普通人都join得
揀字表橫直有得教

幾時有正式?下個月?

佢淨係問我Apple id。
hkwtongme 發表於 2016-8-7 17:38

可能open 左了。以前要個Apple id 連住個developer.
同埋未試過咁會自動prompt 問你試唔試

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone