mac os x sierra

有得 up 未?有冇人 up 左

有得 up 未?有冇人 up 左
look_yau 發表於 2016-9-20 12:39

應該太平洋時間 20-Sep 12:00AM

唔係9/21咩????

唔係9/21咩????
charcsc2000 發表於 2016-9-20 12:52

佢話USA 20 號喎⋯⋯
Screen Shot 2016-09-20 at 12.58.41 PM.jpg

佢話USA 20 號喎⋯⋯
TimCook 發表於 2016-9-20 12:57

hk網頁寫9/21...
不過香港9/21其實即係美國9/20....大家唔駛咁急喎....
等陣又up到死機怕怕..
睇下有沒伏先啦~

hk網頁寫9/21...
不過香港9/21其實即係美國9/20....大家唔駛咁急喎....
等陣又up到死機怕怕..
睇下有沒伏 ...
charcsc2000 發表於 2016-9-20 13:02

我唔怕,我第一時間升,反正有時光機。

我唔怕,我第一時間升,反正有時光機。
TimCook 發表於 2016-9-20 13:04

怕怕....升ios10已經勁多bug..whatsapp都聽唔到voice message....明明ios9用到先痴線...
而加等DiskMaker X出左新版先...要裝clean install...

怕怕....升ios10已經勁多bug..whatsapp都聽唔到voice message....明明ios9用到先痴線...
而加等DiskMaker ...
charcsc2000 發表於 2016-9-20 13:14

可能我 Apps 少,我一直都冇事,我女朋友多啲 Apps,不過都冇事,而家仲有埋芝麻來電阻擋,happy。

可能我 Apps 少,我一直都冇事,我女朋友多啲 Apps,不過都冇事,而家仲有埋芝麻來電阻擋,happy。 ...
TimCook 發表於 2016-9-20 13:19

芝麻來電果個真係好用....沒哂電話打黎...
我女友果部唔敢up住....等陣有咩問題就搞到我=_="""

而加等DiskMaker ...
charcsc2000 發表於 2016-9-20 13:14

新系統對舊版軟件唔完全兼容其實好正常嘅事,無得話以前舊版用到新版用唔到就係個新系統有 bug,新系統無可能對所有第三方軟件完全支援先推出,況且呢個係第三方軟件開發商嘅責任,怕有問題嘅就真係唔好做 prior user。
不過 whatsapp 比facebook收購左,應該都唔會有乜好戲睇,睇下幾時又迫用戶去配合用佢個 facebook 服務睇廣告。