有關macbook pro 退貨一問

係咪無論係aos定ars買既, 退貨都唔會退足錢?
近期打算買mbp, 但驚用唔慣

thx

唔會已經冇得退

香港買冇得退, 外國買有得退, 但要收手續費, 即係退唔足!

thx ...
戀人未滿 發表於 2016-10-22 21:09

無得退貨。

thx ...
戀人未滿 發表於 22/10/2016 21:09

下星期四之後先好買

回覆 6# Jazz
我知下星期有發佈會, 如果買都會買2016版,
主要係擔心用唔慣,
另外同價下, MACBOOK 既 SPEC 會低過WINDOWS,(我覺得) <--- 指NOTEBOOK
而且自己UPDATE難度高/甚至RAM要由蘋果UPDATE
所以怕買左會後悔

回覆  Jazz
我知下星期有發佈會, 如果買都會買2016版,
主要係擔心用唔慣,
另外同價下, MACBOOK 既 SPEC  ...
戀人未滿 發表於 2016-10-23 21:05

Developer iOS apps new MacBook 2016 no problem
如果你要run 大食software 就要MacBook pro

原來門市買macbook都無得退? 我以為iphone, ipad先無

Developer iOS apps new MacBook 2016 no problem
如果你要run 大食software 就要MacBook pro ...
shal 發表於 2016-10-23 09:45 PM

如果買MAC既話, 就一定係MBP 15"