翻新品 AirPort Time Capsule - 2TB

翻新品 AirPort Time Capsule - 2TB
係咪比以前加咗價呢 HK$1818?

我記得好似1300 咁上下啫

回覆 1# bugki

係喎貴咗咁多!

翻新品 AirPort Extreme賣$1258,
記得以前翻新品 AirPort Time Capsule - 2TB 比Refurbish Airport Exterme貴$100所以好抵

回覆 3# rhino

係啦,我見到有諗住即Pay 啦,點知個價貴咁多。
所以咪上來詢問吓大家,我有無記錯。

講真 2013 款應該都要 update 吓個外形,
加多兩個 USB 3.0 port 同 Thunderbolt 3 port

回覆  rhino

所以咪上來詢問吓大家,我有無記錯。:shift ...
bugki 發表於 2016-11-3 12:16

真係貴左好多 我2個月前買都係13xx 仲要係黑猫送貨tim

下...加左價???定佢之前係mark錯價????

下...加左價???定佢之前係mark錯價????
charcsc2000 發表於 2016-11-3 12:33

應該係加咗價。 睇返舊文今年六月都係$13xx

回覆  rhino

所以咪上來詢問吓大家,我有無記錯。:shift ...
bugki 發表於 2016-11-3 12:16

外型應該都唔會點郁啦, 而家呢隻已經係 AC, 最多加埋 MU-MIMO,

TC 入面已經有 HDD, 個 USB 基本上都係廢左, 同埋加個 TB3 玩咩

回覆 4# bugki

TC都係用嚟做mac機嘅network backup (time machine). 如果整埋thunderbolt 3 就變成 direct attached storage (DAS). 但係又冇RAID, data protection 程度唔高. 我估機會唔大。
反而我見佢唔出cinema display.擔心Apple開始唔想搞accessory.