有冇CHING用緊Apple Watch Series 2 ? 大家討論下

如題

用緊,討論咩?

AW2 洗唔洗用mon貼/保護殼,之類果D野

第一次用Apple Watch,請指教

NOSTALE 發表於 2016-11-8 02:43

我兩樣無用,第一代開始用,用耐機身同 Mon 都有輕微花,不過都可接受,無想像中咁既花,因為我都唔小心撞過好多次。

NOSTALE 發表於 2016-11-8 02:43

買APPLE CARE
唔使4舊
唔使買貼同殼

using Watch SST (1st gen), no case, no protective glass, still very good in condition. I yet to buy nike+since swimming season is gone already.

請問, iPhone已用藍芽連線headphone; 咁係咪都可以再同時連線埋Apple watch?

如果我去apple/Retailer度用藍芽同我部iphone連線;
用Apple watch睇whatsapp, d 訊息/apple pay d credit card 會不會save左起門市部機度?

如題
NOSTALE 發表於 2016-11-8 01:59

用緊第一代一年, 無用mon 貼, 無任何保護, 現時無花無損.

電量用12hr 去左1/4(一般錶咁用).

可同時用藍芽耳機或喇叭.

請問, iPhone已用藍芽連線headphone; 咁係咪都可以再同時連線埋Apple watch?

如果我去apple/Retailer度用 ...
黑面人 發表於 2016-11-11 10:31

"用Apple watch睇whatsapp, d 訊息/apple pay d credit card 會不會save左起門市部機度?"

呢個問題好奇怪? 或者唔太理解.

"用Apple watch睇whatsapp, d 訊息/apple pay d credit card 會不會save左起門市部機度?"

呢個問題好奇 ...
6seven 發表於 2016-11-11 10:49

如果我起門市度試玩apple watch的話,
我將手機同watch link埋一齊;
咁watch入面可以睇到我whatsapp / apple pay的資料;
咁我離開門市, disconnect返同apple watch連線的話,
我d 資料會不會save左起隻watch度?!