[開箱] Apple Airpods 開箱

因為我心急想快D有得用星期一遲左去排隊買不到
所以今日再一嘗試比我成功拿到ASR Code la
今日8.45到沙田ARS 已經有40幾人排隊等拿code

到9:05分開始登記派code 了
個Code 係禁樣的最下面有個QR code 係10點後回去比紅精do就ok

之後當然買到la
我買左兩盒一盒自己一盒送老婆

即時影張相先

係mtr 我已經手恨恨開左來用了
個牙線盒真的很細個

主角XD

好回到home 後補返D高清相

盒低有ip cable XD

好的色的牙線盒

後面呢個制apple product 沒用的

earpods vs airpods XD

the desh vs airpods
單睇個case size 你唔會再拿the desh 出街用

airpods精美幾多

如何同iphone pair 就唔介紹la
只要張個牙線拿放近ip 就會show個box 出來叫你connect

connect 左之後個盒係iphone 左近打開會show 電源資訊

只拿一隻 會show 一隻叉電一隻用緊

全部拿出來後就只會show 耳機電量

同ip7 pair左後只要同一icloud id 下所有 mac & ipad & iphone &apple watch
只要係airplay list果到就可以任以switch到任何機了

report 到呢到先

音質&電量 report

day 1 單邊使用電力報告
8.45 開始聽903 100%電 聽到去12.28 得返11%電

即用左3.30-4小時左右 我收貨la
R用到沒電放返入盒叉之後就用L
幾本上可以係禁用full day 左右switch用

期待你的 Airpod聲質&電量 report

早知我今日都去排啦,唔知星期五有無貨

epc 首次開box

早知我今日都去排啦,唔知星期五有無貨
ringokww 發表於 2016-12-21 19:26

好似去大店安全d

想問下,耳機部分是否無線充電
因為睇返拆解,盒入係有金屬觸點。

想問下,耳機部分是否無線充電?
因為睇返拆解,盒入係有金屬觸點。
戀人未滿 發表於 2016-12-21 19:51

好似放到最入先叉電,唔算係無線叉

好似放到最入先叉電,唔算係無線叉
qqken05132 發表於 2016-12-21 07:59 PM

原來係咁,唔該哂

可惜我耳蝸唔啱形,依家有線都易甩~