大家認為 Apple 會否今年內發佈下一代 airpod?

諗梗入唔入今代airpod 好.......
但依 apple 作風,下一代好可能加入防水功能,亦可能有其他顏色(小弟想要黑色)
大家估下一代最早會幾時出?

無限loop,永遠都買唔到

想要入耳式的

想要入耳式的
kaxman 發表於 23-2-2017 21:43

earpod唔係apple專利咩? 仲出乜鬼入耳式, 唔會囉我覺得

已經技窮仲有咩可以出~~

回覆 4# 惡魔城城主

佢有出入耳式的,再出隻無綫都唔奇

回覆  惡魔城城主

佢有出入耳式的,再出隻無綫都唔奇
kaxman 發表於 26-2-2017 02:43

請問AIRPOD...非apple 機, 用唔用到連唔連到?

update:
==================
岩岩問左, apple仲要轉左3次線先有人答到我, airpod只支援ios10或以上系統用, 一對簡單耳機都要set到擺明只比自己新機用, 舊機都唔得.....以外牌子唔洗講......串好野

回覆 7# 惡魔城城主

用到架!不過要按 airpods 後面果制手動連線,我試過係部 6s plus ios9 試過,不過就唔會 show 到
Airpods 幅圖歞示電量!
另外 android 機都好似係咁連線,不過我無機可以試

回覆 7# 惡魔城城主
其實官網寫到明, 邊洗問
系统要求
運行 iOS 10 或更新的版本的 iPhone、iPad 和 iPod touch 型號
運行 watchOS 3 或更新的版本的 Apple Watch 型號
運行 macOS Sierra 或更新的版本的 Mac 型號

android 都用得...

回覆  惡魔城城主

用到架!不過要按 airpods 後面果制手動連線,我試過係部 6s plus ios9 試過,不過就唔 ...
kaxman 發表於 27-2-2017 22:43

我家人只用到earpod, 佢想用無線, 但全屋只得一部ipad, 其他有LG手機......不是全apple族所以考慮

客服同我講話: 只有IOS10或以上既機可用airpod.......其他機佢唔係講唔知, 係講非IOS10都用唔到佢講到咁.....