想買對UE TF10

各位C兄請問邊度買最平呢?要行貨
之前星際做緊1600..今日去問要1799

你唔驚假野既....淘xlo
唔怕等既阿馬遜lo

Tf10好像沒假貨,返修就唔知有冇

你唔驚假野既....淘xlo
唔怕等既阿馬遜lo
iamowl111 發表於 2012-5-16 20:38

其實點解阿馬遜會平咁多 ??

k3190306h 發表於 2012-5-17 16:53

美國既UE 係平過香港的....
最平做過99USD
至於想快手就上Y 拍, 入面有美版賣, ~1400 左右
如果識人係美國可以帶返黎就一定係美國買, 平多1-200

The problem of TF10 is not about fake or not. The main problem is about its ever changing sound.

Every years 10 pro sounds different, so you better make sure the one you try is the same batch as the one you are buying.

k3190306h 發表於 2012-5-17 16:53

US UE always cheaper but you don't have the warranty, so that's your choice.

US UE always cheaper but you don't have the warranty, so that's your choice.
709394hk 發表於 2012-5-17 19:18
美國既UE 係平過香港的....
最平做過99USD
至於想快手就上Y 拍, 入面有美版賣, ~1400 左右
如果識人係美 ...
marcochl 發表於 2012-5-17 17:05

thanks

回復 8# k3190306h

個人認為...如果你唔打算整濕對動鐵的10 仔大可買水貨...好少出事的
慳返果筆換條靚線仲好
(我隻10 仔有濕過, 但用風筒吹完就咩事都冇lu,之前隻3 仔直頭入埋洗耳機都冇事)

回復  k3190306h

個人認為...如果你唔打算整濕對動鐵的10 仔大可買水貨...好少出事的
慳返果筆換條靚線仲 ...
marcochl 發表於 2012-5-17 22:41

thanks
不過要去試下o岩唔o岩自己要求先再決定
不過唔知係亞馬遜訂, 寄唔寄去香港呢 ??