【破產系列】一門三傑到位

後果就係唔知挨幾多個月飯盒
但中毒中深果個係我女朋友
佢都買左一set同我一模一樣既裝備

師兄使兩萬幾出街聽歌? 何不分1部份買家用或upgrade家用HIFI? 我覺得無辦法之下先聽耳機,最正都係聽喇叭

師兄使兩萬幾出街聽歌? 何不分1部份買家用或upgrade家用HIFI? 我覺得無辦法之下先聽耳機,最正都係聽喇叭 ...
kinghung 發表於 2014-7-5 08:26

可能呢SET 野只係佢家中果SET既零頭黎

呢 D 咪叫女毒 ! 八掛一問, 你女友張單係邊個埋 ?

:
呢 D 咪叫女毒 !  八掛一問, 你女友張單係邊個埋 ?
countryboy 發表於 2014-7-5 11:03

佢自已埋
W60 佢毒我買
Typhoon 大家一齊比個日本朋友導
Ak120 我導佢 :naug

:
師兄使兩萬幾出街聽歌? 何不分1部份買家用或upgrade家用HIFI? 我覺得無辦法之下先聽耳機,最正都係聽喇叭 ...

我好少坐係屋企

係街多過係屋

回覆 1# FZ8028

恭喜師兄一步到位!
兩萬五落到樓嗎?

:
佢自已埋
W60 佢毒我買
Typhoon 大家一齊比個日本朋友導
Ak120 我導佢 :naug ...
FZ8028 發表於 2014-7-5 11:33

比著係我, 我會揀過另一 SET 野, PLAYER 我會試新出既 COWON P1, 咁樣大家可以交換下, 交流下... 同女友切磋切磋, 咁先至有新火花

同樣錢我會買 LS 3/5a