有人買左Creative SB E1/E3/E5 嗎

前幾日去幫家人係SSP福人 二樓買Asus zenfone 5 LTE時發現
有Creative SB E1/E3/E5 用官方價賣仲要現貨

當我正想入手時E3發現出左E5現貨

所以想上來問下有C兄用緊E3 or E5 嗎?
因為間野沒得try 所以音質不知如何
網上又未有開箱攪到件野勁冷門禁

E3 可以android / ios /pc 當USB DAC 用當然有line in
E5 好像pro 過E3 好多 多左勁多funation 不過當然都會貴D

所以上來問問大家意見入E3定E5 好

e5 官方都未開賣
係咪水貨黎架 ?

e5 官方都未開賣
係咪水貨黎架 ?
lawrencelau1 發表於 2014-10-6 10:08

間野賣水貨野多的
所以E5應該係水 E1/E3 應該行掛
因為我部Zenfone 5 LTE係行 所以我估有行貨係HK 間野就賣行

真係沒人用過?

回覆 4# shal
都未出!咁快有水貨賣?日版?

台灣要到 1/11 先有得賣 NT$8499

回覆  shal
都未出!咁快有水貨賣?日版?

台灣要到 1/11 先有得賣 NT$4499 ...
snp386 發表於 2014-10-7 15:44

唔知呀間野話現貨
E1/E3 就一定有現貨因為我見有人現場買左e3

C伯 你建議買e3定e5好?

回覆 6# shal
係 NT$8499 先真

我冇認真試過 SB E3 唔識點答好,同埋我都未試過 SB E5,要等有得賣先試到

回覆  shal
係 NT$8499 先真

我有認真試過 SB E3 唔識點答好,同埋我都未試過 SB E5,要等有得賣先試 ...
snp386 發表於 2014-10-7 16:29

即係e3玩不過?
我打算用ip6 plus + 846 出街聽
因為ip6 plus 用846 太清水同細至位不太出
但上我的e10 muses02x5 就正到

所以想try下上細d的mobile amp 因為下下用e10有點不太方便

回覆 8# shal
係冇先真,Sorry 用電話太細成日打錯字

回覆  shal
係冇先真,Sorry 用電話太細成日打錯字
snp386 發表於 2014-10-7 16:40

Haha 我有時都會