估不到一早俾我發現啲咁嘅嘢

估不到一早俾我發現啲咁嘅嘢,仲要係完全冇問題,再搵吓應該仲有唔少

回覆 1# snp386

ebay 都冇嘅

回覆  snp386

ebay 都冇嘅
tvbau 發表於 2014-11-9 09:45

今日先發現原來屋企有兩間咁嘅房裡面放咗咁多舊嘢,我諗最少有二十年以上,不過以前啲皮真係好堅,咁多年都冇自動分解,不過好多嘢都係老頭子佢以前用,唔知會唔會俾我搵到一兩對 K1000 出嚟呢,聽講佢以前係有幾對,可能就放晒喺到

廿年前啲兩路分音 Headphone 真係勁,唔知會唔會俾我搵埋啲 Earphone 出嚟呢

想問一問阿思翠AX60和jvc fx850價錢相约,那個較好。請给些意見。

想問一問阿思翠AX60和jvc fx850價錢相约,那個較好。請给些意見。
嘆一口綠茶 發表於 2014-11-9 18:14

兩種都完全唔同口味,咁就要睇你自己種意邊個聲,不過 JVC 唔係日本造就未必會諗佢

回覆 5# 嘆一口綠茶

之前AX60系大陸有過1499噶價錢,宜家冇左,不過可以同埋淘寶商家講價。
fx850仲未試過。。以前fx800就几有好感咯

回覆  嘆一口綠茶

之前AX60系大陸有過1499噶價錢,宜家冇左,不過可以同埋淘寶商家講價。
fx850仲未 ...
斯文败类 發表於 2014-11-9 22:14

同 800 同聲嘅大陸淘x五舊水搞掂,如果自己買料造就三舊唔洗搞掂

如果搵到幾對K1000
可唔可以平放一對俾我丫

如果搵到幾對K1000
可唔可以平放一對俾我丫

Poljot 發表於 2014-11-13 16:16

我諗唔會有人放囉,就算有都好貴,成色好嘅最少都要兩、三千美金,因為嗰時玩得 K1000 得兩類人多,一就係行內人,二就係真正 AKG 玩家,咁多年前玩得起嘅唔會志在嗰少少錢而放,不過有好多年前就有一對賣家用一百美金賣出,而當時點解會咁平係因為個賣家知道個買家係個識聽嘅人,知道要點樣玩,同要用乜嘢機配合嚟玩,如果你真係想玩,做多啲功課對你一定有著數,如果你唔係一定要玩 Ear Speaker,有其他大把選擇,如果真係要玩就去 e-bay 買安全好多,不過就要睇你好唔好彩,因為真係會有炒家,不過可能會出複刻版,但係就唔知幾時,因為都講咗好多年都未成事