[教學] 求教:(( 岩岩買左SE425

用緊IPOD仔(正方型可以當錶果一代),之前用215都仲叫做有聲..
岩岩轉左425。而家要較到比平時多1/2 既聲先出得曬D聲,之後轉用電話,用AMP果個APPS,先OK DD,都叫聽倒聲...
想問下係唔係我IPOD/電話問題?
http://www.mingo-hmw.com/home/goods.php?id=3096
電話加左呢個會唔會好小小?
同埋想問IPOD仔仲有冇得搞。其實我就想用我部IPOD仔既,因為真係夠曬細部,可以塞埋落個盒仔道...

仲有我用電腦黎聽,又真係幾好聲。應該唔係隻耳機有事掛

果舊野係DAC黎~唔係AMP 所以無用

IPOD SHUFFLE應該都係無救~~
買過部X1啦~~~

你買前無試?

果舊野係DAC黎~唔係AMP 所以無用

IPOD SHUFFLE應該都係無救~~
買過部X1啦~~~

你買前無試? ...
京 發表於 2014-11-12 22:47

http://www.price.com.hk/product.php?p=155806
呢部點睇。THX

我買之前用FD果隻試聽,加上用緊佢個PLAYER,覺得幾好先買....
我好似傻左....

新耳機未煲開,開大聲D係正常,煲開咗會好D

(朗尼) 發表於 2014-11-12 23:00

照樣大聲咁用就OK?

呢部點睇。THX

我買之前用FD果隻試聽,加上用緊佢個PLAYER,覺得幾好先買....
我好似傻左....: ...
ettommy123 發表於 2014-11-13 00:59

如果你有E個BUDGET
你可以試DX50, AP100 同X3

3部都咁上下價錢 睇下邊部ARM你口味~~~

HEAD FI唔同電腦 人人感覺唔同

(朗尼) 發表於 2014-11-13 01:00

我又未試過有E個情況

如果你有E個BUDGET
你可以試DX50, AP100 同X3

3部都咁上下價錢 睇下邊部ARM你口味~~~

HEAD FI唔同電 ...
京 發表於 2014-11-12 23:05

咁我搵日去試下機先..咁3部中CHING你自己會推邊部?

咁我搵日去試下機先..咁3部中CHING你自己會推邊部?
ettommy123 發表於 2014-11-13 01:07

X3清D
DX50就BASS重小小
AP100未試過

其實係睇個人喜好

師兄係咪想講,425「細聲」過215?