平有平玩 ~ X1 + E11K

10/12/2014

X1 fw1.2 現時係 X1 最好嘅版本,但係銀色就未必一定係,金色係新出,所以買金色 X1 就一定係 fw1.2,連官網都未有 fw1.2 版本,以 X1 淨機唔計其他 DSD 之類,推單一全音耳機音質係唔會輸俾高一級嘅機,如果要推多路分頻耳機就建議加平耳擴 E11K 之類,效果會好好多

X1 國內係金、銀同價都係 648,加上 X1 同 E12A 係唔會有特價,就算 1111 同 1212 都唔會有減價,所以可以放心隨時買,E11K 1111 就試過有部份鋪減 30-50

最平買法又保証係全新正貨: 可以去官網找天喵店同地方零售同總代理,跟網址直入,再睇店鋪有冇 5-10 優惠券,如果有而又買多過一部機就分單,咁兩部都可以用到優惠券,如果係買 X1 + E11K 就可以問吓係咪可以送 HS12 + L16,兩樣配件加埋都過百港幣,買 E12A 就送深海小熊,不過正常天喵店係唔會有得送,我同買開嘅兩間代理入開貨,話如果朋友嚟買就當熟客送,唔問係唔會有,店名就唔講,買之前自己去問,搵賣得最多嗰幾間,同埋 X1 只係訂貨,係要等 7-30 日先會有貨,同埋買就一定買金色,先可以保証係最新版本,不過大家試玩之前就自己去比較保養同價錢問題

http://www.fiio.net/stores

09/12/2014
二手 IPT4 全套 6舊半 Cheap 玩

iphone 都唔平

橙色係咩離。

iphone 都唔平

橙色係咩離。
tsangwailam 發表於 2014-12-9 10:05

我叫所有 Friend 有唔用嘅 ip4、ip4s 同 ipt4 就賣俾我

二手 iPod Touch $350 + 115 人仔 + $149 耳機

幾多激呀?

回覆 4# tvbau
32激

iphone 都唔平

橙色係咩離。
tsangwailam 發表於 2014-12-9 10:05
當然係 Cheap 嘢嚟啦

平有平聽,貴有貴聽

聽歌係個人架嘛,自已鐘意就得了

via HKEPC Reader for F350

平有平聽,貴有貴聽  

聽歌係個人架嘛,自已鐘意就得了  

via HKEPC Reader for F350 ...
TWCACM 發表於 2014-12-9 15:34

我係 Cheap 人,當然係玩 Cheap 嘢啦

當然係 Cheap 嘢嚟啦
snp386 發表於 2014-12-9 10:45

係咪呢隻咁橋 我仲未開

回覆 9# countryboy

原本都唔錯,但係我另一隻除咗個樣外,裡面係改晒