新入購W60,想追加Player

之前用4R+AK 100
近來將4R同100賣出,耳機升上60但Player未諗到用邊個型號
之前諗過120 II或240
但又感覺貴
我咩歌都聽,由輕音樂到Trance之類都聽
想問大家有咩好介紹配合對60?

有冇考慮過hm802/calyx m?

calyx M同cowon p1有諗,不過未留意呢兩隻嘅口啤

calyx M同cowon p1有諗,不過未留意呢兩隻嘅口啤
spike-p 發表於 2014-12-13 09:11

calyx M 推力唔錯,人聲及分析力比更高價位的 AK 都優勝。

Cowon P1 推力未及 Calyx M, 配以 BBE 音色多變,但價位頗高。

如果唔怕大部,可考慮QA360,近來性價比高之選。

calyx M 推力唔錯,人聲及分析力比更高價位的 AK 都優勝。

Cowon P1 推力未及 Calyx M, 配以 BBE 音色多 ...
p999 發表於 2014-12-15 12:27

QA360 除咗樣衰加大部之外,好多嘢都唔差得過外國大品牌

QA360真係好大部........
如果要買calyx m 有咩地方好介紹?thx

QA360真係好大部........
如果要買calyx m 有咩地方好介紹?thx
spike-p 發表於 2014-12-16 00:00

因為 QA360 係連埋耳擴,大部係好正常,所以用簡單耳機跟本唔須要用到佢咁大輸出

因為 QA360 係連埋耳擴,大部係好正常,所以用簡單耳機跟本唔須要用到佢咁大輸出 ...
snp386 發表於 2014-12-16 00:55

怪O吾之得啦
不過60用佢會O吾會用得盡?

怕唔怕大部?

AK100 光纖出 VentureCraft SounDroid Typhoon
D聲都唔差

回覆 6# spike-p

Calyx m 續航力普通咋