有冇人知香港邊到有耳機的耳套買?

隻a900唔經唔覺已經用左2年
個耳套已經開始脫皮
想換個新耳套
我見上網話ath 隻HP-A1000都岩用
睇下我上網睇香港唔見有得買

有冇人知邊到有?

回覆 1# kai子子子子

我睇錯係 小kai子子上個月一返完去 3 、 4 台就咁多人喺度出現

其實我都想揾耳套,但係想係就禁可以love住個earpad 位,因本身係雍布,我覺得唔係好舒服,想揾個皮面。有冇o的禁既野?

其實我都想揾耳套,但係想係就禁可以love住個earpad 位,因本身係雍布,我覺得唔係好舒服,想揾個皮面。有 ...
tsangwailam 發表於 2014-12-14 16:16

乜嘢套?要嚟套邊度架

回覆 4# snp386

緊係用離套住最貼身既。。。。耳仔位

o者係禁既earpad,但唔係成個換,想套上去。

回覆 5# tsangwailam
http://item.taobao.com/item.htm? ... amp;_u=e21kftuke907
睇吓老細幫唔幫到你,佢啲嘢係超平質量又唔差,但係有時都好海鮮價吓,今日賣完 20 聽日可以賣 32,所以買之前最好睇吓之前成交先好買,香港有好多間所謂嘅高級鋪都係幫佢攞貨,十蚊人仔返嚟買你八十港幣,我個 460 絨 Pad 都係幫佢買,不過俾我掃完之後斷晒貨

衣啲要成個換,我試下買離diy先。

衣啲要成個換,我試下買離diy先。
tsangwailam 發表於 2014-12-14 16:44

我係個唔鍾意用套嘅人,唔明白你哋諗乜係好正常,我平時習慣企喺度話嚟就嚟

http://detail.tmall.com/item.htm ... amp;_u=e21kftuk5f6b

回覆  tsangwailam

睇吓老細幫唔幫到你,佢啲嘢係超平質量又唔差,但係有時都好海鮮價吓,今日賣完 20 聽 ...
snp386 發表於 2014-12-14 16:35

答單一問,我想訂K712 pro 同K271 MK2 果d係用咩size架套,可以replace到原本果隻呢?

其實吾怕貴可以問問代理有無得賣/訂,
之前我隻ultrasone換過