昨天極速買了個AKG K551白色, 今天X1 + E11K, 店主還送了...

不得不POST一下........
昨天極速買了個AKG K551白色, 今天X1 + E11K, 店主還送了...

淘寶有些店舖太少量金色, 就只放銀色出來賣,
唔問佢都冇人知佢有金色,
(星期格仲話幾個星期先會有金色................睬佢都傻)
呢位老細有金色, 仲話今日完成付款聽日可以發貨, GOOD
跟手再問佢L16直頭線可否補錢轉彎頭線L17........
佢話直接拍, 唔洗補錢........
FIIO X1+E11K+HS12+L17
成為1038大洋
.
.
.
直接比錢送到OK便利店貨到貨款, 爽

等貨到

店名係"飛X康思專賣店"
你話HKEPC介紹就可以選擇L17彎頭了

回覆 2# cord
我之前就係喺佢度訂, 冇貨拖咗幾日又唔講, 最後退錢

回覆 1# cord
其實頭幾間都冇分別,只係第一間係地區代理,可能就係佢冇寫金色出嚟,咁佢金色冇出過貨,咁你問佢咪有囉,因為有啲天喵商連有色分都未知,見係 X1 就發貨,今次你真好彩

我都係淘X1+E11K+HS12+L17

總之呢套嘢性價比一流,有買貴,無買錯

via HKEPC Reader for F350

o係星XX度訂, 等左成個禮拜啦

via HKEPC Reader fo ...
TWCACM 發表於 2014-12-19 18:53

見到突然有一千幾百人問有冇得送HS12+L16,頭嗰幾間鋪都覺得一定有問題,跟送搶生意好正常

見到突然有一千幾百人問有冇得送HS12+L16,頭嗰幾間鋪都覺得一定有問題,跟送搶生意好正常 ...
snp386 發表於 2014-12-19 21:49

D店鋪都係你得師兄你唔少

回覆  cord
其實頭幾間都冇分別,只係第一間係地區代理,可能就係佢冇寫金色出嚟,咁佢金色冇出過貨,咁你 ...
snp386 發表於 2014-12-19 18:50

我都覺得今次咁問一問幾好彩, 本來已經問緊星xx, 答我一兩週發貨
問第二間, 答我三日內發貨,
跟住問呢間話即刻發貨, 先知冇得係網度選金色, 以為得銀色, 問一問先知原來有少量金色係冇貼出黎比人揀, 仲免費轉L17, 即比

via HKEPC Reader fo ...
TWCACM 發表於 2014-12-19 18:53

係咪真咖, 大佬你咁講即刻加強左我信心