[開箱] 玩具開箱

上星期去華強幫朋友去買E11k,又忍唔到手

本來只係打算試,無諗過買,點知妹妹仔一話比個靚價我就忍唔住 啊妹真係毒

叫啊妹搵部新 o既比我,點知話無貨要訂 玩我咩

訂左幾日,尋日先有時間過去拎 唔講了,去相

好化學,大力小小就爛左

同場加影,唔係夠大夠粗就好

好彩仲有條Cheap Cheap秋葉原頂住先

網上流傳,呢隻耳擴係廢 o既,但我玩完真係唔覺廢 係我木耳定係其它人要求高就不得而知了

多謝收睇

入唔到就唔好入啦,要對準位慢慢嚟,入窿呢家嘢唔急得架,個窿細就要用少少技巧先得架,唔係插咗入去但係就斷咗個頭就大件事

回覆 2# snp386

有得醫掛

回覆  snp386

有得醫掛
tvbau 發表於 2014-12-21 16:33

斷咗醫嚟做乜

回復 2 #snp386

我已經好温柔了,不過都係入唔到 個頭太大了

via HKEPC Reader for F350

回復 3 #tvbau

斷左個頭好難醫了

MK2同本來果個有冇咩唔同@@?

回復 snp386

我已經好温柔了,不過都係入唔到  個頭太大了  

via HKEPC Reader for F350 ...
TWCACM 發表於 2014-12-21 17:44

頭大溫柔係冇用,要搵少少嘢幫手潤潤佢先,咁先易滑入去吖嗎

呢隻野效果如何,唔知咩價錢呢,如果平,效果可以,平平地買黎玩下都好~~

回復 7 #Comhk

無試過1代,唔知有乜分別