[開箱] 我的ttpod t2 到手了(綠灰)

我見ttpod 都玩圈鐵耳機,所以入隻來玩下
不講太多住上圖先

外包裝明顯說了有 t2 pro

內有invoice

真正包裝好簡約

有好多色揀

打開了

兩set 耳套 + 白色耳機袋+說明書

綠灰真身期實都幾靚

耳機下面收藏了耳套解說
同耳機貼個仲有對棉套

對耳機不過睇真d內部做工麻麻

上fiio x5 開聲

我平時用開的耳機都一起合照一下先

牙。。。。。唔。。。。禁ga~~
0小時run in D 人聲好遠下,樂器都好細聲,要開到75vol 才出現
bass沒咩力,比我的diy4單深進個bass仲要細同差,希望只系未run 開la
現在只能說我的diy4單深進比佢更靚同正~~
t2高音&人聲分析力都不錯的只可以說應該未Burn in 好~

現在我用X5 + 75vol 用CNA Burn-in CD Burn in中
希望Burn in後會好好多

仲有原廠的耳套好垃圾
換上我自己買的耳套Bass即時出好多

#168 耳套/塞子對T2的Bass提升效果結論
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 12&pid=32886475

支持開箱

via HKEPC Reader for F350

見到條管好粗, 係咪tf10嘅耳套? shure耳套應該入唔到?

見到條管好粗, 係咪tf10嘅耳套? shure耳套應該入唔到?
ip4368 發表於 2015-1-2 16:25

shure&W系列 耳套入不到
要用粗管耳套

你隻深進齋講價錢都差三倍...

吾好過都吾出奇

你隻深進齋講價錢都差三倍...

吾好過都吾出奇
v23a15 發表於 2015-1-2 16:33

因為用小四單元+動圈攪到我有點期望
如果用佢打XBA H3 應該有點難
希望 Burn in後好好多

回覆 6# shal

不過呢個價黎講點都值嫁啦...
而且條耳機個樣睇落都吾錯...

回覆 6# shal
如果出到工程機個聲就唔難,之不過...................

我都係等香港行貨出左先試左先再考慮買吾買..
團購post行貨都只係賣599,計落都平過天貓499人仔...

回覆  shal

不過呢個價黎講點都值嫁啦...
而且條耳機個樣睇落都吾錯... ...
v23a15 發表於 2015-1-2 16:40

系值回票價
超值tim,以開聲來計好過好多大品牌800-1200左右的耳機