[測試] Westone 耳機 永不錄用

買左 Westone 耳機一年都無

Westone UM Pro10
諗住平平地入門玩下先
$ 10XX 入手
話就話唔貴, 但都話有2年保用

用左 7個多月, 見一邊好細聲, 諗住條線有問題
去星X 試線, 問題依舊係度
原來一邊動鐵脫落 !!!!

[IMAGE] 後補

咁 Product Defect 好正常, 保養期內咪拎去整
搞埋搞埋依家 4個幾月 120+ Days
同我講Westone Policy 唔包

我又無拆你耳機, 依家原粒係入面脫落都唔整
咁你 2年保用 不如唔好寫啦 !!!!

可能宜家差左,我第一對westone係UM2, 應該最少6-7年前, 俾左屋企人用,仲用緊; 第二對係W3, 用左兩年,賣俾朋友,佢仲用緊; 第三對買水貨, W4R, 用左兩年半,日日用緊(仲要勁好聲)

" At Westone, we value your satisfaction. "

保用個Web page 仲敢咁寫!!!!

" At Westone, we value your satisfaction. "

保用個Web page 仲敢咁寫!!!!
kelvin_lkm 發表於 2015-1-6 15:34

何不直接搵美國?

回覆 2# kinghung

所以唔知佢保用 包咩野

回覆 4# kinghung

下一步我就咁做
比大家知道 Westone 係一間咩公司!!

回覆  kinghung

下一步我就咁做
比大家知道 Westone 係一間咩公司!! ...
kelvin_lkm 發表於 2015-1-6 15:41

美國westone我email 過,好nice, 香港代理,問心,間間都係咁上下,有問題永遠放低........之後不斷無限打電話,上去,再上去,好似唔使做咁

如果水貨夠平,平過正價7折, 一定買水

我之前用ES5感覺佢地customer service幾好, 不過係寄番去美國整...

我上次遇到ching咁的情況係一換一的

回覆  kinghung

下一步我就咁做
比大家知道 Westone 係一間咩公司!! ...
kelvin_lkm 發表於 2015-1-6 15:41

呢個係香港代理問題呢......一係買水貨...
講番轉頭,其實UE嗰問保養好,但耳機就...