新手用 X1 + E11K 問題

原本用 X1 + E11k 時,因有耳擴,所以將 X1 用Line Out 輸出,而大細聲就會用E11K 調較,但有一個問題,就係太大聲,已經拎到最細,再細就變息耳擴了

現在唯有用返耳機輸出,想問問師兄門我係咪有嘢攪錯!!

原本用 X1 + E11k 時,因有耳擴,所以將 X1 用Line Out 輸出,而大細聲就會用E11K 調較,但有一個問題,就 ...
AhLo 發表於 2015-1-19 23:38

咁得意
系咪個amp開左high gain咋

咁得意
系咪個amp開左high gain咋
oscar_mm 發表於 2015-1-20 03:00

唔係啦

已經係Lo

唔係啦

已經係Lo
AhLo 發表於 2015-1-20 10:09

即係單X1已經夠推
再落amp就會推爆

即係單X1已經夠推
再落amp就會推爆
Poljot 發表於 2015-1-20 10:24

明白,只係以為自己有嘢攪錯!!

明白,只係以為自己有嘢攪錯!!
AhLo 發表於 2015-1-20 10:35

睇嚟師兄要破財,換過對高抗阻大食耳機啦!

睇嚟師兄要破財,換過對高抗阻大食耳機啦!
peterspy 發表於 2015-1-20 11:32

已經賴左嘢啦,712 pro........

已經賴左嘢啦,712 pro........
AhLo 發表於 2015-1-20 14:21

恭喜正嘢入手!近期712pro 真係幾乎人手一對!

煲熟咗就再買埋Oyaide條升級線玩吓喇!

煲熟咗就再買埋Oyaide條升級線玩吓喇! ...
peterspy 發表於 2015-1-20 15:41

真係毒海無崖

煲熟咗就再買埋Oyaide條升級線玩吓喇! ...
peterspy 發表於 2015-1-20 15:41

我未入... 咁貴.... 玩住平野先........有702都未得閒煲,遲啲係屋企做野先侍候佢