[開箱] (低清開箱)終於買左SHURE 846喇...!!!

AK100 夾 846 效果如何 r 師兄

師兄可否告知買左幾錢?我都考慮緊846/w60 ,諗左幾個月,就忍唔到啦中

(BTW AK100mk2就夠力水)

師兄可否告知買左幾錢?我都考慮緊846/w60 ,諗左幾個月,就忍唔到啦中

(BTW AK100mk2就夠力水) ...
kinghung 發表於 2015-1-27 08:15

快買la 846 真的好正的~
我都用左一排

回覆 1# pcr2007aa

恭喜你加入846家庭

幾錢先呀師兄?同學話最平係5980 (DXA) 仲有無再平D呢?

幾錢先呀師兄?同學話最平係5980 (DXA) 仲好無要平D呢?
kinghung 發表於 2015-1-27 10:35

5980 真的好平wo~~

我的係朋友送的
我之前的開箱文都有提到

幾錢先呀師兄?同學話最平係5980 (DXA) 仲有無再平D呢?

shure 以前有冇試過減價? 好似akg 咁,又例如avshow 會唔會平啲?
其實我都想等平啲買,以前其實想買535,但係買左好多diy 之後,想買一對真係靚啲既黎聽

shure 以前有冇試過減價? 好似akg 咁,又例如avshow 會唔會平啲?
其實我都想等平啲買,以前其實想 ...
tsav 發表於 2015-1-27 10:41

出去試聽咪得囉

我頭先問左我朋友佢6980 入手的
街價7280-7480

6980 係因為佢買k3003+846同時入手後才平到呢個price