新玩具入手XD

以3K一件玩具黎講, 佢個包裝真係幾靚

聲我未知, 龜速入歌同充電中

容後再更新XD

呢隻player終於有人開箱,喺香港買的嗎?期待聽感

呢隻player終於有人開箱,喺香港買的嗎?期待聽感
iamowl111 發表於 2015-2-1 19:29

在電子海灣買的
本來想買黃色, 但bid到隻黑色平d, 咁就要黑色
不過入歌入落internal storage個64gb 真係激慢, 得3.7mb/s

在電子海灣買的
本來想買黃色, 但bid到隻黑色平d, 咁就要黑色
不過入歌入落internal storage個64gb  ...
akitohk 發表於 2015-2-1 19:36

CHING,有無DETAIL/官網可以睇睇

doraemonho 發表於 2015-2-1 19:58

https://ponomusic.force.com/ccrz ... amp;store=ponomusic
係唔係呢隻 ?

Btw個包裝同部player個外殼好大反差xdd

doraemonho 發表於 2015-2-1 19:58

官網係hui20299師兄個頁, 官網極少資訊
spec都要入手機版官網先見到

大多數資訊都要在kickstarter 個頁先睇到
https://www.kickstarter.com/proj ... l-rediscovers-music

官網係hui20299師兄個頁, 官網極少資訊
spec都要入手機版官網先見到

大多數資訊都要在kickstar ...
akitohk 發表於 2015-2-1 20:37

好似唔差咁,只係個樣

好似唔差咁,只係個樣
doraemonho 發表於 2015-2-1 20:46

黃色既話直頭係瑞士三角朱古力放大版
其實倒三角型就咁拎上手手感唔差
不過若打算加埋amp就怪怪的

厘部機另一個特色係有兩個3.5mm jack
可以同時drive兩隻耳機或行balanced out, 不過我手上無行平衡既耳機

留名等睇聽感