用開UE sf5pro, 想轉

留意!!!  不是升級.

想轉個款1K 樓下.   想流行曲多.  希望有d base.
最好有線控(pause/聽電話制)

可以諗ath im50或都70,不過無線控

可以諗ath im50或都70,不過無線控
iamowl111 發表於 2015-2-8 15:53
ath?   係咪鐵3 角牌?

ath?   係咪鐵3 角牌?
sistinechapel 發表於 2015-2-8 17:07

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

回覆 1# sistinechapel

升級會唔會放對 5pro ?

回覆  sistinechapel

升級會唔會放對 5pro ?
tongmillerym 發表於 2015-2-8 17:46

我會放ar   遲下pm 你啦  我開post 放時

有冇試過UE900S,似返舊UE 聲??

有冇試過UE900S,似返舊UE 聲??
tongmillerym 發表於 2015-2-8 21:52

似前設計 UE 舊嘅人以經走晒同分晒家自立門戶,最頂級嘅一班就係JH,舊UE嘅聲應該唔會再有,除非你係買返舊model

5pro本身bass都唔少
如果單純要線控的話可以換線就得

而家sf3, sf5pro同tf10都絶版

回覆 9# 熊飛

我有SF3同TF10

TF10我之前唔見左一邊, 最尾都搵二手買番唔見左果邊而家再用番
原裝線D聲真係唔得, 個中頻陷左落去, 我用條單晶銅混單晶銀再加電阻線, 修正番個中頻聽感好好多, 我覺得連UE900都比唔上TF10

舊UE真係出左唔少好野, SF3 SF5PRO同TF10都係
不得不提隻SF5EB, 圈鐵既先驅, 不過個效果認真麻麻