[開箱] 樂彼L5開箱+感受 (已入手AK AKR03耳機)

今日早上終於囉到部機
好興奮  黎個開箱

想講返Firmware對呢部機真係好大影響
見到友台Po_ _76 d人係咁講部機點衰點衰,我囉上手即刻升埋最新firmware又有唔同體會
1: touch respone 速度快,同手機差唔多
2: 張micro SD卡唔會用用下"飛"出黎
3: 無遇到佢地所講既唔穩定,部機未試過"唔聽話"同輕機
4. 最新firmware 1.0.0.2 已証實支援128GB Sandisk MicroSDXC 記憶卡
官網已開放:
http://www.luxuryprecision.net/
限量版幾個月後會出
目前聽群d人講L5 最多頂得盡隻AKR03 80%(但所謂80%出黎既效果係我心目中已經係極好)
要推盡晒要加amp
煩緊配咩amp中..

點解唔用846試呢

正面睇有種porsche design的感覺

本來想落訂 個賣家又話聽日先知有無貨

本來想落訂 個賣家又話聽日先知有無貨
kadon 發表於 2015-2-25 17:51

香港JABEN 有得試聽,師兄可以過去佢地分店試聽,岩心水先買吧

香港JABEN 有得試聽,師兄可以過去佢地分店試聽,岩心水先買吧
kimball 發表於 2015-2-25 17:54

多謝提點

今日去某店試機,我用IE80
TOUCH好慢,有問題
試左唔係太耐,感覺唔係好過QA360好多
外觀唔錯

點解咁搞笑4千幾銀買部機比條Moxpad x6
如果係我就寧願買AK100II,好過做白老鼠喇

點解咁搞笑4千幾銀買部機比條Moxpad x6
如果係我就寧願買AK100II,好過做白老鼠喇  ...
殘酷天使 發表於 2015-3-2 07:53

deldel

睇你YOUTUBE條片 個TOUCH SCREEN咁嘅反應
真係可以拜拜 除非佢會有改善
https://www.youtube.com/watch?v=40h62zPtvY4