一圈四鐵改一圈六鐵CM

用了五個月的一圈四鐵公模耳機,突然身痕痕幫佢改造CM, 落ORDER時多口問咗句"改埋一圈六鐵要幾錢" 佢話加二百人仔, 嘩! 即刻落ORDER,跟手做耳印寄返大陸。(溫馨提示:記得做耳印時叫佢造得飽滿D,我就差D瀨嘢要重造, 好在老闆話補救到)......

前後兩星期唔洗搞掂....神速....

未變身前

舊樣

變身後

全部共要多少錢連改CM?
另會難推嗎?

回覆 2# fishing_tonny

$900 人仔, 難推咗,

有冇加分音器?

回覆 4# p999

有, 三音分頻

回覆 3# shingfung

想問吓佢一圈六鐵係點分音?
另有冇得一圈六鐵行公模?
有冇LINK呢?C兄你好毒呀!

回覆  shingfung

想問吓佢一圈六鐵係點分音?
另有冇得一圈六鐵行公模?
有冇LINK呢?C兄你好毒呀! ...
fishing_tonny 發表於 2015-3-19 23:09

1圈4中2高

http://item.taobao.com/item.htm? ... p;scene=taobao_shop

回覆 7# shingfung

又話900蚊
2鐡高音,4鐡中音,1圈底音!

回覆  shingfung

又話900蚊
2鐡高音,4鐡中音,1圈底音!
fishing_tonny 發表於 2015-3-19 23:30

$900蚊係我對原本一圈四鐵改一圈六鐵CM...
改CM喺香港無$2000都唔洗諗

回復 9 #shingfung

噤又唔算貴,師兄覺得呢間手工得唔得?

via HKEPC Reader for Android