[問題] 淘宝DIY 1圈4鐵

我在淘寶見到有款4+1 ¥610唔包線的耳機,好似好抵玩咁。
但問佢details時,佢話動圈是涡轮,而鐵動是日本貨,而且剛好有一款新的4複合單元,一個頂4個。
但已我所知的市面上大部分都係用緊Knowles ...,而复合的最多也是雙複合。
想請教一下,有冇師兄試聽說過,日本有新款4複合單元?有冇伏?

PS.佢話耳機抗阻是12ohm

via HKEPC Reader for Android

link??

http://tb.cn/4XJXqAy?sm=c9cdf8

好似唔係幾穩陣

同店家溝通過,佢暫不接單。

同店家溝通過,佢暫不接單。
ckikin 發表於 2015-4-22 14:46

CKIKIN CHING.
我見你有好多唔同既開箱POST.
想問下你.邊間淘寶最好? 都想買返對圈鐵.同埋比較好隔音既耳機.
Thanks

回復 7 #kng2003

主要都係睇你預幾錢?
聽開咩類形歌多?player?
同埋有咩要求

via HKEPC Reader for Android

CKIKIN CHING.
我見你有好多唔同既開箱POST.
想問下你.邊間淘寶最好? 都想買返對圈鐵.同埋比較好隔音既耳 ...
kng2003 發表於 2015-4-22 17:26

真係咁夠膽推介,不過這裹最受好評的圈鐵應是k3003,事實上價格比係最高的一隻。

tommyhui 發表於 2015-4-21 19:51

"似乎现在流行晒装备,那我就曝光俩张吧!十几万的设备,玩的就是精!准!疯狂!" -------睇到呢度再睇埋2張所謂裝備圖,.....真係揾食艱難,乜都post一餐....唔知嚇死,知就笑死