藍芽耳機係唔係無鋪頭放出黎比人試聽的?

諗左幾個牌子,想試試三百幾有交易的philips差唔差 ,又想試下Jaybird值唔值呢個價

行左陣星際無一間放藍芽耳機出黎比人試

e隻我都有興趣,見佢3佰幾好底玩下
師兄如果買咗、記得報下料!
謝謝

e隻我都有興趣,見佢3佰幾好底玩下
師兄如果買咗、記得報下料!
謝謝
is430 發表於 2015-5-2 15:53

google到呢段評語,都係忍忍先.....

I recently bought the Philips SBH5800 bluetooth in-ear headphones. Sadly I became very disappointed by the sound quality. The bass is non-existent even tho I fit the earplugs good and the high-ends are hurting my ears...

http://www.supportforum.philips. ... -SHB5800-Bad-sound!

I recently bought the Philips SBH5800 bluetooth in-ear headphon ...
冷氣機唔夠凍 發表於 3/5/2015 03:01 PM

冇得試先麻煩

I recently bought the Philips SBH5800 bluetooth in-ear headphon ...
冷氣機唔夠凍 發表於 2015-5-3 15:01

No bass......

金聲/亦軒有冇上過去睇?
BTW, 其實三百幾蚊野都唔駛點試。
利申: 自己買隻Bluebuds X 都冇試過直接比錢走人

金聲/亦軒有冇上過去睇?
BTW, 其實三百幾蚊野都唔駛點試。
利申: 自己買隻Bluebuds X 都冇試過直接比錢走人 ...
spike 發表於 2015-5-3 16:09

靜係去左星際亦軒..

睇怕都係買貴少少買個安心

回覆 7# 冷氣機唔夠凍

你要買個安心, 就搵吓有冇朋友用bluetooth earphone 借黎試
我唔試就買, 主要跑步用, 防水最重要。
音質呢家野就唔多考慮

如果鐘意低音既可以唔駛諗,正如forum果度所講,唔明顯,亦唔好諗住換過舊耳膠會唔有改善空間,問題就係我想去配舊啱位既膠都搵唔到,因為佢個size好騎呢,行左好多間都配唔到,最後用左個零禮拜就放左。
小弟推介Qcy既qy7, 雖然只係1舊水,但真係比到驚喜你,低音非常夠,電量又耐用,唯一係比較大舊左d

via HKEPC Reader for Android

回復 9 #johnli5

大陸買就有得你任試

via HKEPC Reader for Android