[測試] Soomal - Xiaomi 小米 頭戴式耳機[2015]測評報告 (轉貼)

Soomal不推薦評級
同活塞一樣, 第一代出黎比人做白老鼠

http://www.soomal.com/doc/20100005809.htm

其實佢未煲夠, 冇番 50000 小時就評測? 失實報告, 毫無專業

又玩抽閃咭,不過六舊幾我就唔抽嘞

又玩抽閃咭,不過六舊幾我就唔抽嘞
snp386 發表於 2015-5-12 10:35

即係又有隨機ES版

回覆 2# Consultant

得小米要煲?
玩過AKG無?

是但啦貴野就唔煲都曉飛天, cheap野大陸野就未試都肯定衰聲既

回覆  Consultant

得小米要煲?
玩過AKG無?

是但啦貴野就唔煲都曉飛天, cheap野大陸野就未試都肯定衰聲 ...
Poljot 發表於 2015-5-12 11:34

奇怪的問題, 點解講左去 AKG 度? AKG 同小米邊有得比?

我擺明跟隨呢度眾師兄大隊做米粉, 小米活塞2 兩年前一出就買, 仲買左幾對添

cheap野大陸野就未試都肯定衰聲? 你唔識貨渣, 小米平靚正, 建議你去買來試下, 包讚好

回覆 6# Consultant

我assume 你既理論係
AKG唔洗煲立即好聲, 森海HD800賣過皮唔洗煲又立即好聲既
全世界係得小米要煲既

不如搵對前一代既金色小米活塞同而家對鈹合金單元對比下先串人啦高手
E, 點解你改左個reply既???

再見

回覆  Consultant

我assume 你既理論係
AKG唔洗煲立即好聲, 森海HD800賣過皮唔洗煲又立即好聲既
全世界係 ...
Poljot 發表於 2015-5-12 12:26

我從來冇提及 AKG/森海 喎?

不如搵對前一代既金色小米活塞同而家對鈹合金單元對比下先串人啦高手
E, 點解你改左個reply既???

點解你會知我有冇買第一代小米活塞既? 又知我冇對比過既?

仲有, 記憶中我冇出 post 串過你, 反而係你回我 post 質問我有冇玩過 AKG, 我同你根本就冇仇, 亦自問應該冇得罪你丫? 只係發表自己睇法姐? 咁都有錯? 難道我唔可以對小米產品發表意見?

我從來冇提及 AKG/森海 喎?

點解你會知我有冇買第一代小米活塞既? 又知我冇對比過既?

仲有, 記憶中我冇 ...
Consultant 發表於 2015-5-12 12:35

你搵隻煲50000小時既耳機先開post得唔得

回復 9 #路斯斐爾

24*7煲六年,對野未燒

via HKEPC Reader for Android