[開箱] RHA MA750I 入手記

小弟一直都無乜研究  純粹係女友早兩年送左隻um1比我
最近想買多隻有d bass 黎聽下, 就諗住買網上好多人講ge im50 黎試下,(大家都話又平又抵用麻)
誰不知早一個禮拜去搵, X軒話無哂貨, 果時周圍都好似無。
直到前兩日圍去問下有無貨, 都係無重話要等, 所以就試下其他
點知鋪頭個哥仔就推介呢隻比我試  初初都唔覺有特別(同埋佢無IM50試)
再試埋215 SE 就覺得呢隻係幾好聽,我自問咩都唔識, 不過明顯地聽到MA750係多D細緻位
經過兩日考慮終於去多次睇下, 今日去聽埋IM50, 試左唔係好耐 但覺得無MA750I分開D聲咁細緻咁清楚(有錯請指教)
試多兩試就敗左落去,對於小弟黎講都算幾貴, 因為小弟未買過咁貴GE EARPHONE
好,廢話講完睇相

3相片 17-5-2015 19 15 23.jpg

2相片 17-5-2015 19 14 15.jpg

4相片 17-5-2015 19 08 29.jpg

P.S Sales話要細細聲煲一煲佢開左聲先
岩岩番黎先煲左個零鐘
小弟唔識形容D聲   只可以話比UM1 多左BASS~D BASS都幾實淨
其他野就唔識講LU

另外之前好似好缺市GE IM50 同IM70好似有番D貨
今日係星際都見到幾多鋪有

順帶一問有無師兄知佢個袋仔點用= =我見有兩條橡根帶

好唔明點解你唔試埋IM70

你呢隻係造工好,又有三年保,但係呢個價IM70既BASS係無敵,用黎睇MOVIE都一流

好唔明點解你唔試埋IM70

你呢隻係造工好,又有三年保,但係呢個價IM70既BASS係無敵,用黎睇MOVIE都一流 ...
Snooker 發表於 2015-5-18 02:15

其實就係睇中佢造工  同埋呢個價有咪
不過我又唔知點解無試im70  同埋好幾間都無得試im 70
比個sales 講多兩講就買左

(Sent from HKEPC iPhone app)

我都有興趣佢對上一個型號。