[測試] Sony MDR-1A BT 煲練中

第一次買大耳牛, 都幾滿意~
買佢係因為希望用bt 經IPAD 由 NAS 取歌聽. 便用感覺唔錯。
聲方面, 已我木耳呢講.
高中底算平衡得呢扁小小暖,  女聲會有D去得唔盡(因為愛情 王菲把聲有D暗),
分析力係有既, 但可能因為扁暖既關係, 金屬HOW擊既金屬感唔太夠.
聽快歌, 電子音樂(TIESTO )節奏感幾好 .
帶得好舒服, 用兩個鐘都冇覺得累.
不過以上都係ARM ARM 差完電, 聽左2個鐘既聽感。離佢真正既䦕聲差好遠。
希望煲返佢100幾十個鐘再好D咁就FIT 啦咗~
但已bt耳筒呢講我收貨, 可能我要求底啦

支持開箱!

Ching 買水貨定行?

via HKEPC Reader for Android

Ching 買水貨定行?  

via HKEPC Reader for Android
natsu 發表於 2015-7-14 15:32

行貨呢架

呢款個樣幾靚仔, 請問ching 用緊時, 有冇漏聲? 著緊附近d 人會否聽到播乜歌
第一次買大耳牛, 都幾滿意~
買佢係因為希望用bt 經IPAD 由 NAS 取歌聽. 便用感覺唔錯。
聲方面, 已我木耳 ...
vincent113 發表於 2015-7-14 02:05

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

咁又5知喎。問下人先

I'm thinking to buy one in Japan and using LDAC with my ZX2.

I'm thinking to buy one in Japan and using LDAC with my ZX2.
wondun 發表於 2015-7-15 16:55

我之前都想叫個fd 係日本買,但香港買同日本買差5得好多,最後係香港買算了

日本買兌返港紙$2000左右
Paired with zx2, 唔係太漏聲
跟機條headphone 線好鬼雞!

Dear C-hing(s), may I ask how it sound after burning in?
Thank you