求$200~$400比個頭佢震下既重Bass大音量頭戴式耳筒推介

求$200~$400比個頭佢震下既重Bass大音量頭戴式耳筒推介
不知C Hing們可否比D推介我? Thank you.

剛買了AKG K618DJ, bass絕對唔重, 唔係我杯茶, 失望。
好普通既bass, 可能K81DJ既bass會重D, 但係未試過。

N年前買過隻P記耳罩,d bass實到不得了,包轟頭
一陣揾下仲有冇相喺度

N年前買過隻P記耳罩,d bass實到不得了,包轟頭
一陣揾下仲有冇相喺度
118205 發表於 2015-8-15 18:07

請問P記係Panasonic, Philips or Pioneer?
Thank you.

請問P記係Panasonic, Philips or Pioneer?
Thank you.
kslee30 發表於 2015-8-15 18:08
揾到了...哈哈,包轟頭,唔轟的話可轟我個頭
轟到捱唔到半個鐘

揾到了...哈哈,包轟頭,唔轟的話可轟我個頭
轟到捱唔到半個鐘
118205 發表於 2015-8-15 18:22

Thank you, 睇下買唔買到先。

Thank you, 睇下買唔買到先。
kslee30 發表於 2015-8-15 21:14

我諗好難,多年前產品!即管試揾下

我諗好難,多年前產品!即管試揾下
118205 發表於 2015-8-15 22:20

即管問下, RP-DJS400在price.com仲有報價。
另外, Panasonic有隻新D既型號, 可能係取代RP-DJS400既, 叫RP-DJS150, 規格差不多一樣, 不知效果會否一樣?

另外, RP-DJS400除左bass勁, 其他音質不知如何?
thank you.

小米和索尼重低音系列

小米和索尼重低音系列
小至至 發表於 2015-8-15 22:40

SONY MDR-ZX110?