敗家點敗好?

SE846? W60? IM04? IE800?? K3003?
仲有冇其他?
846 我驚有Shure 其他耳筒既問題, 音樂一變得好複雜就有好多聲唔見左, 比平野更加痴埋一舊
試過535 都係咁, 有冇其他CHING 有呢個感覺?
W60 價錢係唔係差唔多價? 6鐵分析會唔會好D?
仲有冇其他類似價位既介紹?
用AK120 雜食

最敗係買曬番慢慢試

W60 唔係咁掂,無左westone個種平衡既聲音, 846 係重低音得來仲算清底,但唔夠EX1000/W4R清(以我手上有既來講), 因為佢低音真係太多, 對我必須要比較清既機先夾 (eg.iphone/ipod/AK120), 接平身已有bass既機就炸到頭痛!
我未試過UM50, 應該去試試, W4R vs W60 , 我一定揀W4R, 平又平一倍, 聲又比較清

我咁排: W60>846~=K3003>>IE800

最敗係買曬番慢慢試
tsav 發表於 2015-8-26 09:18

其實真係有諗過買兩三對返黎慢慢試

W60 唔係咁掂,無左westone個種平衡既聲音, 846 係重低音得來仲算清底,但唔夠EX1000/W4R清(以我手上有既來 ...
kinghung 發表於 2015-8-26 09:23

今日試左W60, 出局, 低音多得黎無力

今日試左W60, 出局, 低音多黎得無力
ininin 發表於 2015-8-26 17:03

係呀,搞到D聲濛! 試下UM50啦,我有時間會去試!

我咁排: W60>846~=K3003>>IE800
al21 發表於 2015-8-26 12:21

846 同 3K3 仲係候選, W60局已出, IE800 聽講話直推唔洗諗
仲有冇其他野試下
咩1964, ASG 果D 呢??

係呀,搞到D聲濛! 試下UM50啦,我有時間會去試!
kinghung 發表於 2015-8-26 17:06

W4R 果代係唔係停左產啦?
westone 係唔係60就6鐵. 50就5鐵...咁???

IE800 加部台機 一步到位