入咗 AKG K702 $1599 TOM LEE

本來想係hkepc入隻SOLO2,睇d review都幾多人話用用下會變單邊聲,apple store 又話無單唔會維修,咁咪+多d $ 整隻 K702 ,個sales都講明 k702 source係點就點,無味精 ,唔好期望有好勁bass (除非自己tune好EQ同run番百幾粒鐘先),一試,sales哥無作嘢,source係咁就係咁,所以暫時未有警喜。

平得有道理

係香港買 AKG 直情超值

由以前奧地利貨改為強國貨點會唔平D。

very good

係香港買 AKG 直情超值
Consultant 發表於 2015-9-12 23:51

最抵係舊年$1999 k712pro ,仲係奧地利造

via HKEPC Reader for Android

回覆 5# kinghung

k712pro依家都係1999仲係奧地利造,見貴4百所以唔買

回覆  kinghung

k712pro依家都係1999仲係奧地利造,見貴4百所以唔買
hellolo 發表於 2015-9-13 15:54

現在tomlee還有k712 pro奧地利造嗎? 我去過凈喺見斯洛伐克造, 聽店員講賣晒斯洛伐克就會賣mic

仲有奧制既話麻煩通知聲
唔知樓上兩位邊個真假
1分鐘前親自問過通利,全線強國制,斯洛伐克制都係冇既
除非通利位仁兄老點我,唔信自己問下

最抵係舊年$1999 k712pro ,仲係奧地利造

via HKEPC Reader for Android
kinghung 發表於 2015-9-13 15:43

同意!
而家轉左產地,售價依舊。
MIA的市面賣$1999應沒有了吧。

回覆 8# 118205

你親自去cwb tom lee 問下,佢一手楂住702同712pro,話712pro係奧地利造。我就無睇d字