大量耳機評測

http://www.head-fi.org/t/478568/ ... ded-09-13-15-p-1082

呢個係咪真係做到參考@@?

睇完總評建議再係head-fi 搵隻揪post 睇

我剩係知入面好多絕版舊野

回覆 1# 路斯斐爾
有冇性趣玩測試機

不過唔係完全免費,但係又可以講係免費,只不過係幾舊水,不過試完之後你只要還返對耳機就會俾返晒所有錢你,不過如果你唔想還都冇問題,但係為一條件就係試完30日之後要寫返一份用後感,覺得佢值乜嘢價值,最重要係寫自己日常聽開乜嘢同用乜嘢嚟試過,只可以講唔會差得過上次你哋試嗰啲,同埋可以俾你再試返上次試過嘅嗰對聲學結構接近final嘅版本,其實呢個係量產前嘅一個research,所以係唔會講係乜品牌同個樣一定係會有唔同

不過唔知會唔會又俾人舉報話我喺度做生意呢

回覆  路斯斐爾
有冇性趣玩測試機

不過唔係完全免費,但係又可以講係免費,只不過係幾舊水,不過試 ...
snp386 發表於 2015-9-21 08:33

我有興趣喎,你幾時開試聽團先?

我有興趣 x2,

有冇上次隻bass boost 版,,,,,,,

RE: 大量耳機評測

有嘢試就預埋我 ~~

回覆 5# tsav

回覆 7# photosilicone

嘩............好耐冇見

啱晒......我住麗豪,今晚你可以上嚟打邊爐慢慢玩,仲有好多未出嘅新嘢偷運咗過嚟,你可以參考

回覆  tsav

回覆  photosilicone

嘩............好耐冇見

啱晒......我住麗豪,今晚你可以上嚟打 ...
snp386 發表於 2015-9-21 14:36

有乜野玩先?
你都知耐。仲有好野比你

回覆 9# tsav
如果話有五舊贏幾千嘅圈你信唔信,不過都未敢肯定,hi-fi show就有好多行家試過話整體唔會輸,所以我會帶去其他國家再搵所謂專業人士再試,順便幫人帶啲嘢過嚟俾人試,以經留咗俾你兩個