[開箱] Axent Wear 貓耳耳機 にゃ~♡

超簡單開箱~ 立即去圖~

運送用外盒~

包裝盒面~

包裝盒底~

盒內的說明書, A5彩繪, 耳機盒~

耳機盒內佈置~

本體 > 咪線 > 線控 > USB_A to Micro_B線

插口及按鍵位置~

開燈! (室內有光)

開燈! (室內無光)

深夜出街~   (模擬咋~)

至於音質, 我只係試左用電話推(Moto X 2013)~
只能講句用同樣價錢買隻正式耳機音質應該會好好多~
貓耳喇叭如果唔理拆聲係可以開到好大~
要改善嘅地方可以好多, 不過最大問題係貓耳喇叭係無任可指示燈, 喇叭開關亦只係一般輕觸式, 喇叭使用時亦無法將耳機靜音, 你帶住聽歌係十成唔知喇叭有無開~ 無聲狀態下肉眼亦無法知道喇叭係開定關~

值唔值就睇你要D乜嘢~ 我見集資又覺得意, 最後有貨到已經ok~
只係覺得响香港帶住出街... 我未必有勇氣~

貓耳

via HKEPC Reader for Android

貓耳
bunch 發表於 2015-11-12 19:44

正解にゃ~

(不過未得閒開箱...)

留明  等睇師兄包膠

用咩推

用咩推
sapphire4890 發表於 2015-11-12 21:55

明顯唔係賣音質, 你問我用乜嘢推...
我只能答『アイよ!』

あなたのハートを狙い撃ち!

回覆 6# Passer2k
又點會呢,facebook acg個區好多人開箱分享

一樓更新~

So cute lol XDDDDD