人在秋葉原

如題, 請問邊到有大鋪慢慢試呢?
Thx a lot!  

via HKEPC Reader for Android

BIC CAMERA

係秋葉原梗係去Yodobashi

我發現間間定價都唔太一樣(Bic..., Yodo), 而秋葉源個間yodobashi就係最貴既其中一間 (因為大部國內同胞只識去秋葉源)

我發現間間定價都唔太一樣(Bic..., Yodo), 而秋葉源個間yodobashi就係最貴既其中一間 (因為大部國內同胞只 ...
kinghung 發表於 2016-1-11 17:39

所以去試反而會齊D

E-EARPHONE

所以去試反而會齊D
hihihellohihi 發表於 2016-1-11 18:20

咁又係, 去秋葉源最緊要去行下e-earphone, 如果遇心水2手野就正 (平好多)

我發現間間定價都唔太一樣(Bic..., Yodo), 而秋葉源個間yodobashi就係最貴既其中一間 (因為大部國內同胞只 ...
kinghung 發表於 2016-1-11 17:39

呢間有得即場免稅...比passport店員睇就得...(前提當然要過免稅限額)

p.s.中國人即是中國人...比架妹店員一眼認出問禾囉passport...

呢間有得即場免稅...比passport店員睇就得...(前提當然要過免稅限額)

p.s.中國人即是中國人...比 ...
lays 發表於 2016-1-12 20:32

師兄,唔係間間都有即場退稅既咩? 我去過東京,大阪,北海道既bic camera/yodobashi 都係即場退, 我去e-earphones 都係即場退, 只有百貨公司要去某一樓層搞退稅

師兄,唔係間間都有即場退稅既咩? 我去過東京,大阪,北海道既bic camera/yodobashi 都係即場退, 我去e ...
kinghung 發表於 2016-1-13 11:28

e-earphone有退稅咩?