訓覺用聽歌耳機介紹?(預算大約3,4百左右)

有沒有介紹可以訓覺用既入耳式耳機, 普通平時聽歌用(KKBOX),聽下收音機,
無咩特別要求,戴得舒服就得,
因之前手機送的耳機, 有2,3個都係因為可能訓覺聽住歌壓爛左條線(通常第朝起身仲戴住),想問有無D係噤D?
THX!

有沒有介紹可以訓覺用既入耳式耳機, 普通平時聽歌用(KKBOX),聽下收音機,
無咩特別要求,戴得舒服就得,
因之 ...
magicclay 發表於 2016-3-15 11:16

tomlee AKG 幾十到幾百個D大量選擇, 得閒行轉

tomlee AKG 幾十到幾百個D大量選擇, 得閒行轉
scharnhorst 發表於 2016-3-15 11:21

實際D人係咪多數訓覺用鴨記幾十蚊果D?出街先用貴野?

同埋係咪用藍芽耳機會好D?話晒線短D,壓爛機會細D?

實際D人係咪多數訓覺用鴨記幾十蚊果D?出街先用貴野?
magicclay 發表於 2016-3-15 11:23

errr...其實你接受到就得, 反正瞓著都聽唔到. 但佢最平model都賣到59定69, 行開睇下都得, 比較過如果好快瞓著就鴨記啦

同埋係咪用藍芽耳機會好D?話晒線短D,壓爛機會細D?
magicclay 發表於 2016-3-15 11:26

我用nokia手機跟機線瞓4年都冇事

errr...其實你接受到就得, 反正瞓著都聽唔到. 但佢最平model都賣到59定69, 行開睇下都得, 比較過如 ...
scharnhorst 發表於 2016-3-15 11:33

因我平時都係用手機送果D, 咁我諗鴨記5,6十果D都OK既~~
係咪有D線好似尼龍織布果D會好過膠果D, 同埋發現扁身果隻線, 易壓爛D, 一屈到佢就摺埋有條痕, 跟住就爆膠, 漏D黃色液體出來

我用nokia手機跟機線瞓4年都冇事
scharnhorst 發表於 2016-3-15 11:34

巴打訓得好斯文,唔反訓!

因我平時都係用手機送果D, 咁我諗鴨記5,6十果D都OK既~~
係咪有D線好似尼龍織布果D會好過膠果D ...
magicclay 發表於 2016-3-15 11:40

用teflon 皮圓線幾好. 尼龍布要問各位ching, 小弟冇呢方面知識