[開箱] Sennheiser game one 簡單開箱

呢隻買黎打機用,因為本身都會用咪,貪佢聲OK,又鍾意佢個設計, 支咪一撥上去就靜音,而且無線控,個大細聲制喺右邊耳仔,調大細聲既時候就更加直接。

我記得呢隻耳機之前係無行貨,應該係年幾前,嗰陣自己睇緊隻PC360,但又唔係周圍都有,無意間先知有出呢隻野(好似都出左一段時間),但香港無,水貨都難搵,無記錯當時德國既阿媽信係最平,為返約1600-1700港幣左右,但未計運費,最後,都係無買,因為電腦又未砌,買黎都無game 玩,等到呢個月砌左電腦,心思思又上網行個圈,見倒行貨,價錢我覺得幾OK,咁就帶左佢返屋企喇。

正面

正面

側面

側面

背面

背面

裏面個盒

裏面個盒

打開係得眼見咁多野啫,我唔見有說明書= =

打開係得眼見咁多野啫,我唔見有說明書= =

左耳特寫﹐托到最上就mute

左耳特寫﹐托到最上就mute

Sennheiser

Sennheiser

右耳調大細聲

右耳調大細聲

呢隻耳機係支持多機,除左電腦,ps4,手機都得,我試過講電話都得,不過應該唔會咁用 ... ...

紅箭咀嗰部份可以屈曲,可以跟返自己喜好調較角度,我自己鍾意貼啲,細細聲講野個FD都聽得清楚。
呢隻耳機係支持多機,除左電腦,ps4,手機都得,我試過講電話都得,不過應該唔會咁用 ...

正面

正面

本身跟兩條線,一條電腦用,一個MIC頭,一個耳機頭,另一條一個3.5mm頭

本身跟兩條線,一條電腦用,一個MIC頭,一個耳機頭,另一條一個3.5mm頭

支持機種

支持機種

盒背,我唔識耳機,佢嗰啲HZ我唔知咩黎

盒背,我唔識耳機,佢嗰啲HZ我唔知咩黎

無錯,我唔識耳機,唔係咩金耳,普通用家一個,唔識評測亦唔識同其他耳機比較,我覺得好聽囉,同埋戴上去都OK舒服,唔會好重好夾頭,本身用緊logitech既百幾蚊耳機,雖然用到甩皮甩骨,啲線開始鬆,有時會有雜聲,但都用左成四五年,如果呢隻用倒幾年既話,買貴少少都OK既,
做左CD ROM好耐,屎弗痕試下post先

唔知同pc360有d咩唔同呢

嘩,宜家打機都咁講究

好似幾正喎, 多謝分享! 唔知用來聽歌又如何?

唔錯!