買藍牙耳機

用開有線shure耳機但條線好鬼麻煩
想轉藍牙無線聽,bass重,播歌長,輕少少,
有咩款可選?1千樓下最好
謝,真係唔識藍牙機

可以買Sony藍芽線駁shure,淘仔連運費$7舊幾.[attachimg]1884710[

i-Tech MusicBand 8300
$500 樓下

回覆 2# harada6693

AKG 50BT 义满用十幾個鐘

JBL有幾款藍牙頭戴式耳筒/入耳式耳機都係1000樓下,可以去 價錢.com.hk 搵下。

i-Tech MusicBand 8300
$500 樓下
士碌架 發表於 2016-4-27 15:52

應該有唔少其他牌子同價位嘅藍牙耳機比佢好,無理由去買佢。

我想要好似運動型個種就得啦,
即係2邊耳機內置電池,連住條(齋線)個類
入耳式重低音,

可以買Sony藍芽線駁shure,淘仔連運費$7舊幾.[attachimg]1884710[
harada6693 發表於 2016-4-27 15:18

ching 有無相睇下咩樣?包住睇唔到,上淘寶都唔知打咩搵
即係可以齋買個藍牙機頭,插我對shure落去就得?

ching 有無相睇下咩樣?包住睇唔到,上淘寶都唔知打咩搵
即係可以齋買個藍牙機頭,插我對shure落去 ...
awai36 發表於 2016-4-27 22:04

應該係MUC-M1BT1
另外好似有新一隻MUC-M2BT1, 使用時間由4.5HRS > 7.5HRS

係muc-m1bt1,$609人仔,扺玩D,新款果隻m2bt1,最平要$949人仔.係mmcx頭就可以用,丨