求300蚊或以下既重低音入耳耳機推介(已有list,求指點)

如題,之前個個濕左水壞左
所以想買個個新,想問下咁多位C兄有冇好推介!

岩岩上左網搵左一堆list,唔知各位師兄覺得邊隻好D@@
Edifier H260
Phillips SHE9000
JVC HAFX1X Xtreme Xplosives
TFZ Series 1(一樓C兄推介既)

如題,之前個個濕左水壞左
所以想買個個新,想問下咁多位C兄有冇好推介! ...
ploro_oi2 發表於 2016-4-29 21:17

TFZ series 1

TFZ series 1
D@niel_Ng 發表於 2016-4-29 21:36

幾錢左右,邊到有得買架@@

幾錢左右,邊到有得買架@@
ploro_oi2 發表於 2016-4-29 21:51

香港行貨HK$338, 淘寶$239人仔。

香港行貨HK$338, 淘寶$239人仔。
D@niel_Ng 發表於 2016-4-29 22:06

淘寶驚唔驚多假貨呀~
BTW,C兄你點睇張LIST入面D推介

淘寶驚唔驚多假貨呀~
BTW,C兄你點睇張LIST入面D推介
ploro_oi2 發表於 2016-4-29 22:12

新產品邊會咁快有假,況且係官網訂

https://world.taobao.com/item/52 ... 4.0.0.7IYBJ2#detail

小米圈鐵耳機、moxpad x6、EDIFIER仲有唔少款式都唔貴。
BTW,300以下真係好少選擇。。。

EDIFIER H293P應該都諗得過?

TFZ Asir 現有活動, 只賣HK$298

人地 未出  就已經有假, 不過係大耳,  所以我  唔介意嗎。

不過睇下面 last 兩張相 會更加值 ...
brainiepc 發表於 2016-4-30 18:28

你睇唔到“係官網訂”哩四隻字??