[開箱] Evenstar 四核心 雙動圈 可換線式耳機

第一次買呢類可換性式耳機,
見佢新牌子,又係本地野.. 全港限量1000條 仲要有優惠價,就唔執輸買左條黎試下,
開箱:

比較簡單嘅包裝, 背後靚少少

入面有嘅野
1. 包護盒
2. 5款耳塞 (大中小、雙節膠、隔音綿)
3. 線
4. 耳機本體
5. 線夾

有一個單制嘅線控 同 收音咪? <-唔確認, 未試過!

感覺:
咁平嘅價錢($288)買到呢一隻耳機可說是大幸,聲方面未煲好所以要遲啲先可以補上!
但略略聽過下,點都一定好過同價錢(優惠價) 耳機!
配帶上覺得佢都輸係舒服嘅,條線都算輕,冇好墜嘅感覺。
同時個包護盒印上左啲字 (如上圖),印得有點粗糙, 感覺有點... 怪
不過見係香港牌品就撐啦! 如果冇左啲字會感覺Pro番啲!
總結而然,蔗渣價錢,燒鵝味道!

p.s. 唔想比人話賣廣告,有興趣可PM。

唔啦,玩過 tt1同tt1 e都完全轉玩圈鐵,可能係我買嗰兩隻雙動圈問題,唔係唔好不過要用耳擴,仲要幾簡擇吓唔係部部好聲,戴又唔係咁啱我自己。

話事話,買多幾次呢類產品,你就會好揼春,之後會直接淘。

好多朋友都係咁,手機殼如是,衫如是,精品如是,係未發現之前你仲會好自high意謂好底。

同淘好 iRock A8 一樣
andytse 發表於 2016-5-2 08:49

一個慘字!

anyone tb irock a8 pls??

anyone tb irock a8 pls??
frmcfa 發表於 2016-5-2 11:33

之前有 ching post 過話幾好,但,幾年前嘅 spec唔係玩開 retro 想懷舊吓,我諗就算有ching有買都未必會再開箱。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

之前有 ching post 過話幾好,但,幾年前嘅 spec唔係玩開 retro 想懷舊吓,我諗就算有ching有買都未必會 ...
wilkins 發表於 2016-5-2 11:47

i c.  no thanks then.

发烧双动圈单元HIFi入耳式耳机 DIY重低音手机耳塞运动挂耳可换线
¥98.01  再返6.75

有返利。     ...
brainiepc 發表於 2016-5-2 13:28

唔係踩人, 不如鼓起勇氣踏踏實實淘好過啦, 因為而家你出街睇到好嘢多都係同一貨源, 真係無孔不入.

我諗如果你唔係買最貴嗰啲, 真係自己淘好過, 你去爆光傷場到又係買同一種曙光膽同一種OPAMP, 分別就係自己做唔倣水魚.