有沒人玩過FXA7?

今日睇左兩個包膠有小小中毒~~

我就覺得麻麻地

我就覺得麻麻地
hd001131 發表於 2016-5-24 12:17

你試玩過?
我有對XBA H3 不過因為佢外型太出眾
個機身凸出來好像兩支USB放係耳仔到禁@@

一圈兩鐵 , 4千幾,  夠買 vmoda 有凸
brainiepc 發表於 2016-5-24 13:30

sor 我出街唔用任何耳牛包括on ear

同vmoda d聲我始終都覺得mama

玩過日系sony後

你試玩過?
我有對XBA H3 不過因為佢外型太出眾
個機身凸出來好像兩支USB放係耳仔到禁@@ ...
shal 發表於 2016-5-24 13:28

我都係咁所以賣左隻z5 外型特出之餘,成日飛出黎搞到心灰意冷,sony個樣真係 最近入手新版dita truth ,感覺好好  可以試下,隻fxa7我一聽就想放低,硬係覺得d聲好唔舒服咁,z5加升級線都好過佢(個人感覺)

我都係咁所以賣左隻z5 外型特出之餘,成日飛出黎搞到心灰意冷,sony個樣真係 最近入手新版di ...
hd001131 發表於 2016-5-24 13:44

dita truth only 圈比 IE8 會不會差唔多?
z5 ????

dita truth only 圈比 IE8 會不會差唔多?
z5 ????
shal 發表於 2016-5-24 13:48

xba z5 差好遠wo(我覺得)

hd001131 發表於 2016-5-24 13:55

你指同咩比差好遠??

ic  xba z5 H3的進化
上網睇FXA7 好多Demo 都未煲開 如煲過會差好遠~

z5 ????
shal 發表於 2016-5-24 13:48

2016年啦,你對圈既印象竟然仲停留左係2008年IE8個年代

我自己作為圈黨,Dita(7000幾蚊換3T線版果隻)係我聽過既圈入面最好
整體似IE800(2013 ver),但係更加通透
同時又有接近EX1000既高音延伸同低音密度,但係冇齒音多既缺點
我之前帶埋EX1000同朋友帶IE800,一齊係ETC度試,
拎佢同比人稱做新圈王既T8ie一齊比,問佢地借埋部AK380試
試完T8ie我地覺得唔錯,但係一試完Dita我地即刻對T8ie冇哂feel…

如果要定個level既話,
呢隻野我認為仲要比依家既圈王(IE800、EX1000、T8ie…)仲要高半檔次,
你問係咪同IE8差唔多