求IPHONE/PLAYER用耳擴推介

我自己用緊DX90,配UE TF10 PRO,一直心思思想買耳擴好耐
再加上偶然會用IPHONE聽一下歌,同埋黎緊會買Pionner SE-MX8(基於某D原因)
所以係時候正正經經買部耳擴黎侍候佢地

基本要求是IPHONE用USB入耳擴,DX90用Line out或Coaxial Out出然後入耳擴
其他細節野就請各位師兄指教一下了
因為唔知入AMP後音樂會唔會變左樣...
最主要係想分析力同還原力要夠高,着重人聲同層次分明

望能新手指教和推介,謝謝

BUDGET呢

>黎緊會買Pionner SE-MX8
MACROSS版?

唔記得補返個答覆: Chord Mojo

Pionner SE-MX8 MACROSS版你估易買

BUDGET呢

>黎緊會買Pionner SE-MX8
MACROSS版?

唔記得補返個答覆: Chord Mojo ...
ken9999 發表於 2016-5-24 16:00

Pionner SE-MX8 MACROSS版你估易買
teamhardcore 發表於 2016-5-24 16:57

唔好講到咁難買先得架
已經訂左芙蕾雅版
其實即使自己訂都可以訂到,但一定要有日本信用卡先得
搵人訂收我$2000找$1,價錢算係咁
買黎吸毒啱架

耳擴預算頂盡$4000左右
Thanks

要訂就快啦
teamhardcore 發表於 2016-5-24 18:30

首先,你要有日本信用卡
(已經試過)
我都唔想比人賺

pha-3 NOT BAD

唔好講到咁難買先得架
已經訂左芙蕾雅版  
其實即使自己訂都可以訂到,但一定要有日 ...
sunhikari 發表於 2016-5-24 18:04

CHING 知唔知邊到有得訂

CHING 知唔知邊到有得訂
coverboy 發表於 2016-5-24 19:47

已PM左你,但你可能要等到9月先有貨唔出奇

喂喂,各位唔好吸毒吸到上外太空好喎
回返個題目先啦....耳擴呀!!

oppo HA2